Bonjour! Do follow me . I will follow you back . :)| Dashboard | +Follow
Wonderland
Missh Him :3
Saturday, 17 March 2012 | 05:14 | 0 comments

Weyhhh3 ! !!! Tengok gambar kat atas tu ! Sweet kens ? Masa bila lah aqu boleh dapat camtu kannn . huhuhu ... Harapannn ! Tapi takpa aqu sabar . Ehh-3 jabbb . aqu bknnya nak cita pasal nih . Aqu nak cita pasai aqu rndu dy .. Weyh !! dy takdak kedit . Aqu nak mesej dgn dy cmna . Sedeyh kowd weyhh . Dy taktaw aqu rndu kat dy . Haa nihh , aqu nak story kat hampa .. Haritu aqu baru balik dari kem muzik aw . Pastu tiba2 dy hantar mesej . And then kami msej lah smpai pukul 12.00 tengahari cemtu .. Tiba2 dy tak balas .. Aqu pon tunggu la pnya tnggu smpai aqu tertidoq .. Sampai dalam pukul 2.00 petang cmtu dy hantar msej kat aqu . Dy ckap sory sbab balas lambat . Tadi kedit dy habes . Ni baru topap . Masa dy hantar msej tu aq tidoq . Memang takyah nak kata pa dah arr kalau aq tidor . Aku takkan balas punya ... Dalam pukul 6.00 cmtu aqu bngun .. Then aku balas laa msej diaa .. Tiba2 dy balas .. Taw ark dy ckap pa ??? Dy cakap sory kedit dy low . Haaa nahh ! aqu terkejut beruk kowd weyhh ! Baru pukul 2.00 pm tadi dy topap . Tiba2 dy ckap kedit nak habes .. Logik ka takk ?? Dy cakap kedit dy habes sbab maxis potong video ape tahh . Takkan potong smpai 5 ringgit teross ?? Nampak sngat mcam dy tipu aqu ... Huhhhh . Aqu benci arr cemnii . Kalau hampa mesti hampa benci jugak ken ?? Takpaa2 . Selagi aqu mampu bersabar aqu tetap sabar . Tapi kalau tahap kesabaran aqu dah tinggi memang kena dgan aquu  ! :3 


Haa ! dah baca ? penad letuww .. hehe .. Anywanys , thx taw sbab sudi baca .. =|

Saturday, 28 January 2012 | 09:02 | 0 comments
aku sedeh sngt2..kenapa kami xkekal lama..walau p0n hnya sekejap ja dia kple ngn aku
tapi aku sayang dia sngt2..selama neyh aku hnya harap dia ja..aku tahu dia dah xleyh terima aku mcm
dulu...dan aku tahu dia dah buang aku jauh dari hidup dia..tapi kenapa dia perlu buat aku nangis !!
kenapa susah untuk aku lepaskan dia..aku skrang byak masalah !! lepas neyh aku p0n xtahu laa..
apa naseb aku lepas neyh...hnya allah ja yang tahu..dlam hal neyh aku xsalahkan dia lgsung !!

sebenar nya slah aku !! sbb aku kple ngn dia..aku xpnah bgi dia rsa kple ngn aku !!sbnar nya xdk
niat lgsung aku nak buat mcm tuwh..perngai dia lain dri yg lain..aku kple ngn dia p0n xpenah rasa kple
hnya mula2 ja aku rasa..itu p0n aku rsa hppy sngt2...lm2 kami dh xmcm dulu..dia p0n dah mcm jauh
dri aku !! last kami kple 1 dec 2011..time tuwh aku dah 0f9 fesbuk...aku p tng0k tv..filem pa xtaw
laa..tngh duk lyan neyh !! tiba2 aku rasa tersentak nk pergi 0n9 fusbuk blik !! dalm niat nak xnk tuwh
aku p0n pergi dngn rsa xsedap hati !! 0n9 tuwh aku tng0k dia hntr kt wall aku pa semua kn !! seyez
aku nangis gilaa !! smpai aku peluk abg aku sendiri !! dya ja yg pham aku !!..klaw ada perluang sekali
lagu untuk aku kembali kt hng!! aku xkn lepas kan !! aku hrap hng p0n phm aku sma :(

aku sekarang dah boleh lupakan dia..sebab aku pikir..yang dia tak bermakna bagi aku dah..aku dah buang dya jauh dari hidup aku..alhamdulillah tuhan dah bukak kan hati aku untuk lepaskan dia selamanya.!! disebabkan dia..aku hilang segala2 nya..aku rasa dia dah puas sakit kan hati aku sekrang..aku mseh sabar dngan prngai dia !! dulu dia duk kata kat kwan bek aku..dia hina sngt kwan aku tu..tapi teng0k sekrang..dia kapel ngn kwan aku sendiri..oukeyh fine aku xsalahkan dia..j0doh di tangan tuhan..terima kasih sebab remove aku..dari situ laa aku dah boleh lupakan hang..n boleh tenangkan fikiran aku..walau pon hang dah bnyak sakitkan hati aku,,,aku dah maafkan hang..sedangkan allah boleh maafkan umatnya.nie tmbah sekali manusia.. but takpa . aqu dah ada pengganti , hang pon dah ada kan ? aqu pon dah eppy sekarang dgn pengganti baru aqu sekarang . aqu harap dy tak lepas aq mcam hang lepas aq !






Haa ! dah baca ? penad letuww .. hehe .. Anywanys , thx taw sbab sudi baca .. =|

HOMEWORK !
Sunday, 15 January 2012 | 19:29 | 0 comments
Salamm... =,= Kayy entry aq kali neyy berkaitan dngn keja sek yg BEGITU BANYAK !!! #nangis .. :( huhuhu bukan tak suka
pi sekolah  , juz tak mau la ckg garang2 amat .... rasa begitu NGERI ! hahaha.. tak pun . Errmmm ckg garang n bagi keja sek punya la banyak . aduhh nk kna menghafal lagi ... abiss la... botak la kepala kamyy nnti .  Bhahaha .. kayy serius neyy :( tahu la orang lain pun sama .. juzz BLA2xxx XD huhuhuhu.. tapi x pa la..

KEJA AQ TK SIAP LAGI !!!
 Tidakkkk .. =,= yerr  lahh aq lazyy .. superr lazyyy !!  huhu.. nk bt la nih nk bt .. <---- padahal dok bkak Blog n FB lagyy .. T^T . tak ape Geo aqu dh siap !! bhahaha .. #xdk sapa tanya . x pa2 juz GEO !! yg lain #aku x tau ! PEMALASS Esokkk tengah malam BUTA MEMBUTA Baru nk  kalottt ? Ohh tidakk la #aku dh nyenyak tidor .. kalau esok nk sek aku x suka on9 lama2 sbb esoknya jadi panda kat sekolah . ! ye la.. yer la.. LEBIH TEROK aku tidoor lah #crazy #crazy 

OKEY TAHUN NI AKU DH JANJI NK BT YG TERRBAIKK , KNA TEPATI JANJI TUH !!
0klahhh . Sampai cni dulu aq tulis .. Penat oww nk menulis panjang2 nihh .




Haa ! dah baca ? penad letuww .. hehe .. Anywanys , thx taw sbab sudi baca .. =|

Saturday, 7 January 2012 | 02:31 | 0 comments
hoiy readers . Hampa semua sehad ? harap2 smue sihat la nohh .. ^_^ . Amacam hari pertama hampa smua pi sekolahh ? okee ? . hikhokk . aq bnyak tnya pulak kann . okayy , tadi aq dah tnya hampa kan ? sekarang ni aq nak story kat hampa pulak hari pertama aq pi sekolah macam mana . Aq , tahun ni pi sekolah baru . Tak pergi dah scula mengkuang kat penang tu . ohh sedeyh kowd tinggal kawan2 . Hurm , nk buat camna kan terpaksa ! okayy abaikan !! Hampa semua nak taw sekolah baru aq nama apa ? Haa . Sekolah Menengah Kebangsaan Putrajaya Precint11(1) . Atoto . huhu ! Sekolah aqu ni dalam satu pagar dengan sekolah mak aku .. Mak aqu mengajar kat sekolah rendah tepi sekolah aqu ja .. 0kayy , masa pagi2 tu kan , aq bangun pukul 5.30 . Semangat niyh nak pergi sekolah baru .. Aq siap2 sampai pukul 6.40 aq keluar pergi sekolah . Sampai kat sekolah tu aq terus masok perhimpunan . Series aq blerr gila . Taw tak sebab ape aq blerr ? yelaa . aq taktaw barisan kelas aq kat mana ! adeyhh !! nasib baik pengawas tolong tunjukkan . lepas2 cikgu kasi taklimat semua . Pastu semua pelajar kena masuk ke kelas .. Aq pon ikut je laa barisan kelas aq masuk ke kelas .. Masuk2 kelas tu kann , aq pegi la duduk sebelah budak perempuan nih , Aq uat taktaw ja kat dy .. hehe ! bkn aq smbonk nahh . aq segan laa . abaikann ! pastu cikgu kelas pon masukk . N then undilah kan sapa yang jadi ketua kelas n blabla smue tu . Taw tak aq kena jadi pa ? aq kena jadi setiausaha . Haishh ! malas betoy laa .. Ehh-3 , lupa plak kan aq nk bagitaw nama kelas aq apa .. Haa . nama kelas aq 3 AL - KHINDI .0kayy lepas2 undi tu , budak perempuan yang duduk sebelah aq tu tegur aq .. dy tnya macam-2 laa .. Lepas2 tu aq jadi lah rapat dengan dia . Huhh ! nseb bek tk smbonkk . huhu .. 0ke lah sampai cni dulu aq tulis .. penadd oh taip bnyak ni ponn .. okbaii salamm ! =) 
Haa ! dah baca ? penad letuww .. hehe .. Anywanys , thx taw sbab sudi baca .. =|


About
Welcome to Wonderland Blog . DO FOLLOW . :)
Navigations Here

About Links Entries
Credit
Template by : Iezanh
Editor : Puteri Ayuni
Background by : google

The Webmaster

Puteri . 15 Years . Likes to travelling , blogging , online , SHOUT :O Hehe . Taken By Mr.DOTDOT